sâmbătă, 3 octombrie 2009

Clipe

Sa te trezsti chiar inainte de rasarit, sa-ti alegi un loc in fata geamului de unde ai o panorama cat de cat buna, si de deasupra unei cani aburinde cu ceai de menta sa zambesti soarelui cu cea mai sincera inocenta.
Sa mananci o felie de paine prajita in timp ce tragi nehotarat o pereche de blugi pe tine, sa uiti cheile in usa dupa ce incui, sa alergi pe scari si pe strada, ca sa iti amintesti ca defapt ti-ai dat ceasul cu 10 minute inainte incat sa nu intarzii, iar acum ai ajuns prea devreme.
Sa iti alegi o carte din biblioteca pe care ai mai citit-o deja de 3 ori anul asta, si nu pentru ca iti place asa de mult, ci doar pentru ca iti aminteste de cineva drag.
Sa te ascunzi amortit sub o patura oarecare, sa iti promiti ca nu mai stai decat 5 minute, sa te tresesti o ora jumate mai tarziu cu miorlaitul pisicii din camera alaturata si sa te arunci din pat in stilul cel mai kamikaze posibil ca sa te trezesti calumea, chiar daca e deja prea tarziu.
Sa te intalnesti cu prietenii tai la o cafea, o atentie, sa radeti ca disperatii din toate prosiile si glumele aiurite, sa va povestiti ultimele "aventuri" si sa nu faceti diferenta dintre jumatate de ora si 7 ore.
Sa stai in fata unui calculator la 3 dimineata, chinuindu-te sa gasesti cuvintele potrivite pentru blogul tau personal, holbandu-te din cand in cand la veioza enervant de vesela si sa o blestemi pentru ca-ti distrage atentia. Nu ca ai sti ce sa scrii oricum...
Momente magice. Cele mai simple trairi sunt alea pentru care merita intr-adevar sa traiesti clipa cu nerabdare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu