vineri, 25 septembrie 2009

Urlaaa!

Urla-ti nesigurantele! Marturiseste-ti angoasele si depaseste-ti problemele. Schimba-ti expresiile, preschimba-ti ura in compatimire si aminteste-ti cum se rade. Revino tu, cel original, si fa-ma sa cred ca nu am pierdut defapt nici o clipa impreuna. Spune-mi cat de importante sunt razele soarelui si cat de palida e reflexia lunii. Creaza-ti amintiri frumoase si paseste incet pe strada, inregistrand doar detaliile. Coloreaza-ti viitorul in impresiile curcubeului, alunga-ti somnul de pe genele negre si dese. Calatoreste in tari cat mai indepartate cu ajutorul imaginatiei si adu-mi cand te intorci suvenirurile cele mai comune. Fa din viata ta o speranta perpetua si modeleaza-ti aripi din panza stravezie imprimata cu iluzii de fluturi.
Alearga-ti sufletul pe pajistile verzi ale copilariei, si parfumeaza-ti visele cu dorinte. Asculta-ti glasul inocent si canta-ti depresiile.
Lumineaza-ti holul deznadajduirii cu scantei si haide! Sa ne pastram doar in suflet trecutul, in inima prezentul si in gand viitorul. Simte si sa plecam. Puls nebun al inimii proprii. Inima noastra, flacara vie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu